Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková moučka se vyrábí z huňáčků – jedná se o mořský rybí druh, který žije v početných hejnech v okolí Skandinávie. Huňáčková moučka obsahuje celou řadu atraktivních a výživných látek (například vysoký podíl proteinů), které dělají z této suroviny skutečnou „bombu“ ve výrobě boilies. Huňáčková moučka je perfektní především proto, že má velice koncentrovaný pach, který láká i velké a zkušené kapry. Huňáčková moučka je při výrobě boilies v posledních sezónách velice používaná. A není se čemu divit. Huňáčková moučka možná patří k vůbec nejlepším surovinám pro výrobu masového boilies. Huňáčkovou moučku dávkujeme v rozmezí 10 až 50 %.
Výhody: atraktivní pach, vysoký obsah proteinů
Související články: