DomůAkční nabídkaVychytané rybářské rukavice od renomované značky: hřejí i když jsou mokré

Vychytané rybářské rukavice od renomované značky: hřejí i když jsou mokré

- Reklama -

Když se ochladí, a to nemusí ani mrznout, tak ruce dostávají zabrat. To platí dvojnásob, když jsou mokré. O to rychleji v nich rybář ztrácí cit a jemnou motoriku, takže navázání háčku bývá nadlidský úkol. Hřejivé rukavice jsou proto nezbytnou součástí výbavy. Máme pro vás tip na ty nejlepší od Geoff Anderson.

Geoff Anderson je renomovaná dánská značka specializující se hlavně na výrobu hi-tech rybářského oblečení, které patří ke světové špičce. Všechno promyšlené do posledního detailu: materiály, střihy, vychytávky a použité technologie. K prověřeným kouskům z jejich dílny patří i funkční rybářské rukavice bez prstů Technical Merino Geoff Anderson . Nyní je koupíte na e-shopu Parys.

Merino rukavice bez prstů Geoff Anderson  

U vody potřebuje rybář cit v prstech na výměnu návazců, nástrah a další jemné úkony, proto jsou ideální rukavice bez prstů. Díky tomu získá volnost v pohybu a nemusí si je sundávat kvůli každé drobnosti. Bezprsťáky se hodí i na přesné ovládání chytrých telefonů, které se propojují s echoloty a jinou rybářskou technikou. 

Podívejte se na produkty od Geoff Anderson: 

TIP: Geoff Anderson vyrábí i klasickou variantu rybářských rukavic s krytými prsty

Technical Merino = odolné merino 2.0

Merino je populární materiál na výrobu funkčního oblečení a právem. Na rozdíl od klasické vlny nekouše a potěší svou jemností. Hlavní superschopností merino vlny je odvod vlhkosti a to, že hřeje, i když se namočí – to je něco, co levnější syntetické rukavice nezvládají. Za zmínku stojí určitě i její antibakteriální vlastnosti, merino vlákna nejsou vhodným prostředím pro bakterie, které rozkládají organické složky a způsobují zápach. To v praxi znamená odolnost vůči zápachu, což je při manipulaci s „ovoněnými“ nástrahami a rybami docela užitečná vlastnost.

Na druhou stranu má merino vlna i své nevýhody. Je náchylnější k mechanickému poškození, například se může srazit při nesprávném praní nebo mechanicky poškodit – udělá se v ní dírka, což by u rukavic na ryby bylo dost nepraktické. Ale Dánové z Geoff Anderson byli vynalézaví a použili k výrobě materiálu technologii Corespun = merino se obtáčí okolo nosného syntetického vlákna, které dodá i potřebnou mechanickou pevnost a tvarovou stálost = Technical Merino. 

Protiskluzové body

V rukavicích přece jen všechno víc klouže, proto jsou dlaně opatřeny gumovými protiskluzovými kapkami.  

Otřepané norské přísloví „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.“, má naprostou pravdu. Nenechte se promrzlýma rukama zbytečně odradit od chytání v chladnějším počasí. Raději se dobře vybavte se na nadcházející podzimní dny a užijte si nenažranost ryb před zimou. Bezprstové rukavice Technical Merino Geoff Anderson  pořídíte na e-shopu Parys. S cenou 1 019 Kč sice nepatří k nejlevnějším, ale nekompromisně zahřejou, i když je namočíte.

Zdroj: Parys, foto: Parys 


- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -