DomůAkční nabídkaVýborná káva u vody za pár minut: tuhle šikovnou věc potřebuje každý...

Výborná káva u vody za pár minut: tuhle šikovnou věc potřebuje každý rybář

- Reklama -

Podzim je obdobím, kdy příroda hraje všemi barvami a teploty začínají klesat. Pro milovníky rybaření je to ideální čas vyrazit na břeh rybníků, řek nebo přehrad. V těchto chladnějších dnech však není nic lepšího než hřejivá ranní káva, která vás postaví na nohy a připraví na další náročný den u vody. Ať už jste rybář, turista, nebo si jen rádi užíváte klid v přírodě, rychlá a jednoduchá příprava lahodného a kvalitního espressa vám zpříjemní každou chvíli.

Přesně to vám nabízí Delphin Kávovar CoToGo Green. Tento praktický moka kávovar byl navržen tak, aby vám umožnil vychutnat si kvalitní kávu kdekoliv. Stačí jen trochu vody, mletá káva a plynový hořák, abyste si během chvilky mohli připravit voňavý šálek, který zahřeje i v té největší nepohodě. A co víc? Vypadá skvěle! Nyní jej najdete za pouhých 377 Kč na e-shopu Chyť a pusť .

Proč právě CoToGo?

Všichni to známe: k vodě vstáváme brzy ráno, přijedeme na břeh, vybalíte tu hromadu věcí, zakrmíme, nahodíme a zcela znavení sedneme do křesla s pomyšlením na dobrou kávu. A právě pro tyto chvíle tady je CoToGo, který je perfektním společníkem na cesty, a to díky své jednoduchosti a praktičnosti.

Příprava kávy už nemůže být jednodušší

Kávu jako z kávovaru si můžete připravit díky chytré konstrukci této malé konvičky. Ta se skládá ze tří částí – spodní nádoby na vodu, prostředního sítka na mletou kávu a horní nádoby, ze které vám začne vyvěrat již hotová lahodná káva.

Jeho celokovová konstrukce je nejen lehká, ale i mimořádně odolná, takže kávovar bez problému vydrží i náročné podmínky, kterým bude na výpravách vystavován.

Díky výbornému vedení tepla ohřeje vodu rovnoměrně a rychle. O to, abyste se horkou kávou nepopálili se postará plastová rukojeť, která odolává vysokým teplotám. Delphin Kávovar CoToGo Green navíc skvěle ladí s ostatními produkty z řady Carpath to Green. Dříve byla moka konvice hnědá, nyní však v Delphinu dokázali v rámci nové řady sladit i tento produkt a nová zelená barva dokonale podtrhuje outdoorový styl. Objem 300 ml vám zajistí dostatek kávy pro vás i vašeho parťáka.

Káva na cestě: jednoduše a rychle

Přemýšlíte, jak si v přírodě připravit skutečně dobrou kávu? Kávovar CoToGo je ideálním řešením. Stačí jen pár minut a už si vychutnáváte svou oblíbenou kávu kdekoliv. Za 377 Kč si tento kávovar můžete pořídit na na e-shopu Chyť a pusť a doplnit svou rybářskou výbavu o spolehlivého parťáka na cestách.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -