DomůAkční nabídkaTip na dárek pro rybáře: voděodolné rybářské hodinky za méně než 500...

Tip na dárek pro rybáře: voděodolné rybářské hodinky za méně než 500 korun

- Reklama -

Hodinky dostávají na rybách občas pořádně zabrat. Při cestě na lovné místo se rybáři musí mnohdy prodrat hustou vegetací, pak připravují návnadu, vytahují úlovky, pózují s nimi ve vodě. Spousta činností, při který si člověk nechce ničit svoje „Rolexky“, proto se vyplatí mít odolné hodinky do terénu, které nabízí základní funkce a velký přehledný displej.

Tuhle díru na trhu vychytala slovenská značka Delphin, která je známá tím, že vyrábí funkční rybářské vybavení za příznivé ceny. A nezklamala ani v oblasti hodinek. Za méně než 500 Kč nabízí Wirus – masivní hodinky pro rybáře, které seženete na e-shopu Chyť a pusť . Už na první pohled zaujmou velkým ciferníkem a outdoorovým zeleno-černým designem, při bližším zkoumání potěší voděodolností a užitečnými vychytávkami.

Hodinky Delphin Wirus zvládnou plavání, sprchování i manipulaci s rybami

Rybářské hodinky Delphin Wirus jsou „voděodolné do 50 metrů“ neboli „5 ATM“ = 1 atmosféra odpovídá tlaku jednoho baru a přibližně 10 metrům vodního sloupce, což znamená, že jsou hodinky odolné vůči tlaku vody v hloubce 50 metrů. Nicméně nejsou určené k potápění do této hloubky. Hodinky s touto voděodolností snesou bez újmy déšť, sprchování, plavání i vytahování ryb z vody nebo pózování. Tomu je přizpůsoben i řemínek, který je z příjemné ale odolné gumy.

Masivní ciferník a dobře čitelný čas i za tmy

S průměrem ciferníku 53 mm patří digitální hodinky Wirus rozhodně k těm větším. Jejich masivní rozměry zaručují výbornou čitelnost za všech okolností, za tmy lze pomocí tlačítka LIGHT podsvítit celý LCD displej. Rybář má na výběr z několika formátů zobrazení času 12H (3:00 PM), 24H (15:00) formát nebo duální čas – tedy 2 časy současně, to se hodí, při cestách do jiného časového pásma. 

Hodinky vhodné pro rybáře umí víc než měření času

Kromě zobrazení času v několika formátech se dá na 13místném displeji nastavit budík, ale i stopky a časovač. Ovládání rybářských hodinek Wirus je intuitivní a před prvním použitím nestávíte hodiny čtením manuálu. Vše nastavíte pomocí 5 postranních tlačítek. 

Tip na dárek pro rybáře

Delphin překvapil a zabalil hodinky do stylové kovové krabičky, hodinky tak představují super dárek.  

Pokud sháníte hodinky pro rybáře za pár korun, které nabízí všechny podstatné funkce, digitálky Delphin Wirus představují dobrou volbu. Na e-shopu Chyť a pusť  je nyní pořídíte za zvýhodněnou cenu 495 Kč

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť



- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

1 komentář

  1. Podle hodnocení zákazníků, jsou hodinky špatně čitelné a často se zamlžují. Určitě se nevyplatí je kupovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -