DomůAkční nabídkaVýprodej: tygří ořech na velké kapry s obrovskou slevou. Poslední balení

Výprodej: tygří ořech na velké kapry s obrovskou slevou. Poslední balení

- Reklama -

Tygří ořech na kapry je oblíbeným partiklem u ostřílených kaprařů. Ti totiž moc dobře vědí, že tvrdý tygří ořech je perfektně selektivní, a navíc moc chutná těm největším kaprům. Máme pro vás tip!

Připravte se na podzimní část rybářského roku výhodně! Na rybářském e-shopu PARYS právě probíhá likvidace skladových zásob kvalitního tygřího ořechu od anglické značky NASH. Rybáři si mohou tento partikl obstarat za opravdu luxusně nízkou cenu. Ale pozor! Jelikož se jedná o totální výprodej, tak je počet zlevněných balení kvalitního tygřího ořechu výrazně omezen

 

Tygří ořech NASH Tiger Nut Slush

Dokonalý partikl od renomované společnosti NASH z Anglie patří k tomu nejoblíbenějšímu z jejího sortimentu. A není se čemu divit! Tento partikl totiž obsahuje jak pomleté, nadrcené, tak rozpůlené tygří ořechy. Díky tomu má tak tento partikl ve vodě dokonalé vlastnosti. Tygří ořech NASH najdete na e-shopu PARYS s výraznou slevou.

Jak už jsme nakousli: v balení rybář najde jak pomleté tygří ořechy, tak ale i velké části tohoto tvrdého partiklu. Díky tomu tak toto krmení ve vodním prostředí vytvoří jednak hustý „kalový mrak“, který zejména v čisté vodě dokáže zaujmout kapry i na velkou vzdálenost.

Pomletí tygřícho ořechu nemá jen vizuální efekt. Takto připravené krmení do okolí vysílá i koncentrované potravní signály, které dávají kaprům jasně najevo, že v jejich blízkosti se nachází chutná potrava. K tomu silně napomáhá i kombinace nektaru a přírodních cukrů z tygřího ořechu.

VIDEO: Jak vypadá kvalitní tygří ořech od NASH? Mrkněte se na video

Zároveň ale toto krmení NASH obsahuje i velké části tygřích ořechů, které tak na krmném místě vytvoří neodolatelný „koberec“. Právě tyto částice z partiklu zásadně napomůžou k tomu, že zastaví kapry na lovném místě v blízkosti nástrahy, protože se začnou krmit. Tohle nemá chybu!

 

Tygří ořech lze použít mnoha způsoby

Rybáři toto krmení používají v několika podobách. Zaprvé: je možné jej použít samostatně. Někteří rybáři namletý tygří ořech dávají do krmných raket s pomocí kterých potom toto krmení dostanou na lovné místo. K takovému krmení lze pak chytat na samotný tygří ořech, tvrdé boilies nebo plovoucí kuličky.

Většina rybářů pak toto krmení kombinuje právě s tvrdým boilies. Takové krmení je velmi selektivní, protože tvrdé složky v krmení „nebudou chutnat“ menším kaprům nebo „bílé rybě“. Takže návnada spolehlivě počká na větší kapry. Tato taktika je potom velmi úspěšná na silně prochytávaných vodách, na kterých je zapotřebí opatrné kapry zaujmout kvalitou.

Ale tygří ořech NASH lze použít i v kombinaci s klasickou krmnou směsí. Rybář prostě vytvoří krmení z krmné směsi, do které jednoduše tygří ořech nasype. Je to podobné, jako když rybáři dávají do krmení kukuřici. Tímto trikem tak vznikne v jemné krmení směsi velmi tvrdá složka, kterou nesežerou ani hejna menších ryb. Takže šance na úlovek velkého kapra roste.

Skvělou zprávou pro všechny fanoušky tohoto partiklu je, že velká balení o objemu 2,5 litrů jsou aktuálně k dostání za výrazně nižší cenu. Rybář si tak může pořídit kvalitní krmení za opravdu lákavě nízkou cenu, díky čemuž se může výhodně připravit na tu nejlepší část kaprařského roku.

Ale znova upozorňujeme: jelikož se jedná o totální výprodej, tak počet zlevněných balení kvalitního tygřího ořechu NASH je výrazně omezené. Proto si nenechte upláchnout jedinečnou možnost na výhodný nákup. Zlevněný tygří ořech NASH najdete na e-shopu PARYS za super nízkou cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -