DomůAkční nabídkaTento swinger na kapry umí všechno a stojí pár korun

Tento swinger na kapry umí všechno a stojí pár korun

- Reklama -

Swingery jsou dnes pro moderní rybáře naprostou nezbytností. Pomáhají nejen dopnout vlasec, ale také spolehlivě signalizují záběr, což je při lovu klíčové. Značka Delphin, která si získala renomé díky svým kvalitním a cenově dostupným produktům, přichází s dalším unikátem v této kategorii swingerem LightBlock.

Tento Delphin LightBlock swinger přináší nejen spolehlivost, ale i estetickou hodnotu díky svému designu a technologickým vychytávkám. Podívejme se blíže na tento produkt, který v konkurenci ostatních stojí jen pár kaček!

Krystalický design: známka luxusu i praktičnosti

Velkou devízou tohoto signalizátoru je bezesporu jeho cena. Pokud si nepotrpíte na profi swingerech za velké peníze, které navíc odvedou stejnou práci, pak je tato svítící kostka od Delphinu právě pro vás. Stojí dvě stovky, dá se připojit k signalizátoru a ve tmě svítí. Nic víc není třeba, přesto toho tento swinger nabídne daleko více!

Jednou z prvních věcí, které si na LightBlocku všimnete, je jeho unikátní krystalový design. Na trhu najdete mnoho swingerů, ale tento model se díky svému tvaru naprosto odlišuje. Hlava swingeru má vzhled krystalu, což jí dodává moderní a stylový vzhled, který ocení každý rybář.

A co je ještě lepší? Krystalová hlava je transparentní a vyrobená z vysoce odolného plastu. To zaručuje dlouhou životnost a odolnost i v náročných podmínkách. Výrobce nabízí tento swinger v šesti různých barvách, takže si můžete vybrat přesně tu, která vám nejvíce vyhovuje a ladí se zbytkem vaší výbavy. Populární jsou například červená, modrá, nebo zelená, ale na své si přijdou i ti, kteří preferují decentnější odstíny.

Zabudovaná LED dioda je skvělá věc!

Svítící swinger LightBlock však nezaujme jen svým vzhledem. Jednou z jeho hlavních výhod je zabudovaná LED dioda. Ta se aktivuje při záběru, pokud je swinger připojen k elektronickému signalizátoru. Už žádné používání světelných tyčinek. Lightblock vám dokonale osvítí okolí prutu.

LED dioda poskytuje tlumené světlo v barvě hlavy swingeru, takže i v noci nebo za zhoršených povětrnostních podmínek jako je mlha, déšť nebo šero, nebudete mít problém sledovat, co se děje u vašeho prutu. To je velký benefit pro rybáře, kteří tráví noci u vody a potřebují mít přehled o každém záběru.

Chytrá vychytávka: swinger si dotáhnete sami

Kromě designu a světelného prvku je Delphin LightBlock vybaven pokročilou technologií pro snadné a šetrné používání. Uchycení vlasce k swingeru je řešeno pomocí dvou kuličkových ploch. Skvělé však je, že „míru“ odpojení swingeru od vlasce si můžete sami upravit!

Podívejte se na VIDEO. Takhle pracuje Delphin LightBlock: 

Přítlačnou sílu těchto ploch lze jednoduše regulovat pomocí aretačního šroubu, což vám umožní nastavit optimální napětí podle potřeby. Tento mechanismus je navržen tak, aby byl maximálně šetrný k vlasci, zejména při záběru a záseku, což je obzvlášť důležité pro zachování kvality vlasce.

Dalším užitečným prvkem je kablík opatřený konektorem pro zapojení do elektronického signalizátoru záběru. Po zapojení swingeru při záběru začne svítit a signalizovat pohyb. Pro rybáře, kteří loví na větší vzdálenosti nebo v náročnějších podmínkách, nabízí Delphin možnost přidání závaží HeavyBLOCK. Tato dodatečná závaží lze snadno připojit k swingeru a zvýšit tak jeho stabilitu, což oceníte především při silném větru nebo při lovu na velké vzdálenosti.

Podtrženo, sečteno

Svítící swinger LightBlock se pyšní nejen špičkovými technologiemi a vynikajícím zpracováním, ale také funkčností. Rybář si může plně přizpůsobit nastavení swingeru podle svých potřeb, ať už jde o napětí vlasce, viditelnost záběru nebo stabilitu. Velkou výhodou je také to, že díky zabudované LED diodě máte jasnou kontrolu nad každým pohybem prutu, i když chytáte za zhoršené viditelnosti.

Tento jedinečný produkt najdete nyní na e-shopu Chyť a pusť, kde si můžete vybrat tu nejvhodnější barvu a přizpůsobit si vybavení podle svého vkusu. Delphin LightBlock  je připraven stát se nepostradatelnou součástí vaší výbavy.

Zdroj: Chyť a pusť, foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -