DomůAkční nabídkaNaprostá pecka: malý pomocník, který zvládne velké věci!

Naprostá pecka: malý pomocník, který zvládne velké věci!

- Reklama -

Zavážecí loďky na ryby jsou neocenitelným pomocníkem při moderní kaprařině. Umožňují rybářům dopravit nástrahu a krmení přesně na ta nejméně dostupná místa, kde by použití klasického člunu nebylo možné. Mnohdy velcí kapři skrývají tam, kde není možné nahodit. Díky zavážecím loďkám lze však efektivně a přesně zakrmit vybrané lovné místo a dopravit nástrahu na centimetry přesně.

Zavážecí loď Hunter 750  šetří čas i úsilí. Místo ručního zakrmování nebo složitého převážení vybavení v člunu lze vše provést pohodlně a rychle. V dnešní době jsou zavážecí lodičky dostupné v různých cenových kategoriích, a tak se stávají stále populárnější volbou i mezi běžnými rybáři. My jsme pro vás vybrali loďku, za kterou neutratíte majlant, a přesto má vše potřebné!

Z jejích vlastností budete nadšeni!

Zavážecí loďka Hunter 750 Bait Boat od britské firmy Ridge Monkey vás uchvátí. Je lehká, přesto dostatečně velká a její ovládání zvládne opravdu každý!

Hunter 750 váží pouhých 2,5 kg, a to včetně dvou lithiových baterií, což z ní dělá ideálního společníka. Mnohdy je použití člunu zakázáno, nebo s sebou nemůžete tahat velké množství vybavení, a tak stačí sbalit do tašky malého pomocníka, který odvede velký kus práce za vás.

Horní plnění a až 1 kg krmení

Hunter 750 se může pochlubit kompaktním aerodynamickým designem, který nejen zaručuje snadnou manipulaci a přepravu, ale také přináší vylepšení v podobě shora plněného zásobníku, což je hlavní devíza daleko dražších modelů. Tato inovace umožňuje jednoduché vložení až 1 kg krmení i samotné montáže, bez nutnosti manipulace se spodní částí lodičky. Palec nahoru!

Tichý a efektivní pohon

Lodička je vybavena dvěma ultra tichými motory a zabudovanou ochranou proti váznutí. Díky tomu dokáže spolehlivě plout i v náročných podmínkách, například na vodách s překážkami či zarostlých lokalitách, kam často potřebujeme krmení dopravit. Hunter 750 se snadno pohybuje po vodní hladině díky hydrodynamickému tvaru, který zajišťuje stabilitu a plynulou plavbu vám zaveze nástrahu až na 200 metrů. S jeho konstrukcí je převrhnutí loďky téměř nemyslitelné.

Skvěle funguje i v úplné tmě

RidgeMonkey mysleli opravdu na všechno a loďku vybavili předními a zadními LED světly pro noční rybolov, která zajišťují dobrou orientaci a bezpečný návrat lodičky, i když je venku tma.

Ovládání snad nemůže být snazší!

Ovládání je velmi snadné díky ergonomicky navrženému dálkovému ovladači s pogumovaným úchopem. Ovladač je voděodolnýprachu vzdorný a má dosah až 200 metrů, což zaručuje pohodlné použití i na větších vodních plochách. Ovládací prvky zahrnují intuitivní joystick a tři tlačítka, což ocení zejména rybáři, kteří hledají jednoduché a efektivní řešení. Není to žádná věda!

Šťáva vám nedojde

RidgeMonkey Hunter 750 je dodávána se dvěma lithiovými bateriemi s kapacitou 5000 mAh. Výdrž baterie při maximální rychlosti je až 4 hodiny, což je dostatečné pro většinu rybářských výprav. Unikátní je i možnost rychlého dobíjení přes USB-C, což umožňuje nabití baterií na 100 % během pouhých 2,5 hodin.
USB-C lze navíc připojit k RidgeMonkey powerbance, takže můžete baterie dobíjet přímo na břehu bez nutnosti přístupu k elektrické síti!

Zavážecí loď se sama vrátí! Podívejte se na video:

Zavážecí loďka RidgeMonkey Hunter 750   představuje moderní a funkční řešení pro rybáře, kteří hledají zavážecí loďku s vysokou kapacitou, jednoduchým ovládáním a inovativními funkcemi. A to nejlepší na závěr – tuto loďku lze sehnat za nejlepší cenu na trhu na e-shopu Chyť a pusť!

Zdroj: Chyť a pusť, foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -