DomůAkční nabídkaObrovský rybářský deštník s bočnicí za lidovou cenu: platí na něj sleva

Obrovský rybářský deštník s bočnicí za lidovou cenu: platí na něj sleva

- Reklama -

Rybářský deštník je u mnoha rybářů nedílnou součástí rybářské výbavy. Právě rozměrný deštník na ryby s bočnicí dokáže vmžiku vytvořit účinnou ochranu proti dešti, ale i silným poryvům větru.

Rybářský deštník je třeba oproti bivaku nebo brolly u mnoha rybářů oblíbenější proto, že má suprově nízké transportní rozměry, ale zároveň jednoduchou konstrukci. Takže rybář je tak schopný během několika málo okamžiků vytvořit účinný úkryt, který ho spolehlivě bude chránit proti nepříznivému počasí. Kde ale najít levný deštník na ryby? Využijte slevové akce na rybářském e-shopu PARYS!

 

Deštník pro rybáře Delphin CLASSA

Tenhle deštník od oblíbené slovenské značky Delphin, která je známá kvalitními produkty za rozumné peníze, patří k hitům posledních dní. Na tento model totiž aktuálně platí zajímavá sleva, takže rybář jej může sehnat za opravdu libové peníze. Zlevněný rybářský deštník na ryby Delphin najdete na e-shopu PARYS.

Zcela zásadní předností tohoto rybářského deštníku je rozměrná kopule. Ta má průměr 250 centimetrů, takže se pod střechu deštníku spolehlivě vejdou 2 rybářská křesla. Někteří rybáři pak tento velký deštník používají i jako přístřešek pro přenocování u vody na lehátku. Palec nahoru!

Právě rozměrná kopule je zcela klíčovým plusem, který slibuje dokonalou ochranu proti silnému dešti a větru. Zároveň ale odolnost deštníku proti zmíněným vlivům zvyšuje i kvalitní bočnice, která chrání před bočním větrem nebo deštěm. Takže rybář se může opravdu spolehnout na velkou ochranu!

Na tomto deštníku oceňujeme kvalitní konstrukci, která je zhotovena z kvalitních materiálů. Rybář se díky tomu nemusí obávat, že by se kopule deštníku zhroutila při silnějším větru. To fakt nehrozí! Zároveň oceňujeme i bytelnou středovou tyč, která deštník drží v zemi, a která je bytelným základem celé konstrukce tohoto deštníku.

 

Rybáři oceňují výšku deštníku

Významné plusové body si pak tento deštník na ryby Delphin CLASSA připisuje i za svou výšku. Maximální výška deštníku (až po vrch kopule) je 210 centimetrů. Díky tomu se tak pod střechou deštníku pohodlně narovná i vyšší rybář. Ve chvíli, kdy rybář připevní bočnici, pak se maximální výška sníží pouze o 10 centimetrů. Super!

Ještě k té bočnici: ta je vymyšlena tak, že má na sobě připevněné úchyty na kolíky. Rybář tak může bočnici silně připevnit k zemi, ale také ji různě „tvarovat“ a natahovat podle potřeb – i s pomocí fixačních provazů. Příjemným bonusem je, že rybář kolíky najde už v balení s deštníkem, takže je nemusí samostatně dokupovat.

Nemůžeme ani zapomenout na polohovatelný kloub na kopuli. Rybář je tak jednoduchým způsobem schopný střechu deštníku nastavit do takové polohy, aby jej co nejefektivněji chránila před deštěm, větrem, ale i sluncem. Toto výrazně zvyšuje komfort používání deštníku!

To, že vývojáři z Delphin mysleli opravdu na všechno, dokazuje i podlepení švů. Takže ani v případě hodně silného deště nehrozí, že by se voda dostala pod střechu deštníku. To v žádném případě! Rybář se tak může těšit na komfortní pobyt u vody i za hodně nepříznivého počasí, kdy jiní rybáři (bez deštníku) odchází domů.

Jestli aktuálně hledáte levný deštník s bočnicí na ryby, pak se určitě podívejte na tento zlevněný model. Jedná se opravdu o kvalitní produkt, který je nyní k dostání za libovou cenu. Ale bacha! Zlevněných deštníků je jen omezené množství. Tak rozhodně neotálejte! Zlevněný deštník na ryby najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -