DomůAkční nabídkaPodzimní tajemství úspěchu: nástraha, která kapry zaručeně zaujme

Podzimní tajemství úspěchu: nástraha, která kapry zaručeně zaujme

- Reklama -

Podzim je pro lov kaprů fascinujícím obdobím plným výzev a proměnlivých podmínek. Slunce střídají mraky, teploty klesají a voda se stává čím dál průzračnější. Zároveň je však dno často zanesené listy. Ryby tak mnohdy nástrahu na dně plném listí nevidí. Řešení? Použití plovoucích boilies s nepřehlédnutelnou barvou a výraznou vůní. To kapry zaručeně nenechá chladnými!

Podzimní kaprařina může být pořádná výzva, ale když víte, jak na to, úspěch vás nemine! A právě teď je ideální čas sáhnout po něčem, co kapry neodolatelně přitahuje. Na e-shopu Chyť a pusť najdete plovoucí Boilies Zfish 16 mm. Jde o nástrahu, která vám pomůže získat zlatého krále podzimu!

Proč zrovna tyto boilies?

Pop-up boilies od Zfish se vyznačují vysokou atraktivitou díky své kombinaci fluo barev, intenzivnímu a dlouhotrvajícímu aroma a výborné plovatelnosti.

Fantastické je, že se hodí pro montáže jako je Ronnie Rig nebo Zig Rig nebo čím dál více oblíbený D – Rig. Samozřejmě, díky výborné plovatelnosti odvede skvělou práci i při klasickém „panáčku“.

Už při pouhém pohledu na boilies Zfish poznáte, že jsou navrženy tak, aby fungovaly optimálně v chladných podzimních podmínkách, kdy je potřeba kapry zaujmout viditelnou a výraznou nástrahou.

Tyto reflexní barvy kapr rozhodně nepřehlédne

Možná se ptáte, proč zrovna na podzim? No, podzimní vody jsou totiž zanesené spadeným listím, což výrazně komplikuje kaprům hledání nabízených nástrah.

Právě proto je klíčové sáhnout po kontrastní nástraze, která vynikne na tmavém podkladu dna. Zfish Pop-Up boilies nabízí sedm atraktivních fluo barev, které jsou nepřehlédnutelné i v kalnějších a zanesených vodách. Tyto reflexní barvy lákají kapry na vizuální podněty a výrazné příchutě, což může být rozhodující, když kapři nejeví velký zájem o klasické nástrahy.

zfish boilies

Tyto kuličky se pyšní skvělou plovatelností

Další velkou výhodou těchto boilies je jejich vynikající plovatelnost. Díky vysokému výtlaku nezapadnou do nánosů uhynulé vegetace nebo sedimentů na dně, což je častý problém při podzimním lovu.

Nástraha tak zůstává dobře viditelná a přístupná, což výrazně zvyšuje šanci na úspěšný záběr. Zfishplovoucí boilies si i po dlouhém pobytu ve vodě udrží svou plovatelnost, takže se můžete spolehnout na jejich výkonnost i při dlouhých výpravách, a navíc se dá použít na vícero náhozů a svou funkčnosti si stále zachová.

Neodolatelné aroma

A co aroma? To je zcela klíčové! V chladnější podzimní vodě, kdy je aktivita ryb o něco nižší, je důležité, aby nástraha vydávala silnou vůni, která přitáhne kapry z větší vzdálenosti. Boilies Zfish jsou známé svým dlouhotrvajícím aroma, které si udržují i po delší době ve vodě. Díky tomu kapři boilies snadno najdou i v hlubších a širších revírech, kde může být jinak obtížné kapry přilákat.

Mezi naše TOP příchutě do chladné vody patří Monster Crab – Ananas, Chilli – Švestka a Jahoda – Banán.

Podpořte boilies dipem!

Pokud chcete své boilies Zfish Pop-Up ještě více zatraktivnit, můžete je napustit dalšími posilovači nebo esencemi z řady CSL Boostery Promix.  Tím nejen zvýšíte intenzitu, ale také podpoříte stávající sílu aromatu, protože se vyrábí ve stejných příchutích jako boilies.

Pokud se tedy chystáte k vodě, určitě byste měli ve svém arzenálu mít tyto „plovky“. Ty teď najdete na e-shopu Chyť a pusť , kde si můžete vybrat z široké nabídky za skvělé ceny.

Zdroj: Chyť a pusť, foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -