DomůAkční nabídkaTohle boilies za 96 korun kapr nepřehlédne: ideální na zanesené vody

Tohle boilies za 96 korun kapr nepřehlédne: ideální na zanesené vody

- Reklama -

Podzim jednoznačně patří k tomu nejlepšímu období pro lov kaprů. Jenže! Právě na podzim může rybaření ztížit spadané listí do vody. V něm se totiž může nástraha snadno ztratit. Co s tím?

Řešením může být například výrazně zbarvené boilies, které kapr uvidí na jakémkoliv typu terénu. Ano! Ideální je třeba vyzkoušet nepřehlédnutelně zbarvenou kuličku, která se neztratí ani na hodně zaneseném dně při podzimním rybaření. Jestli známe takové boilies? Jasně, že ano! A tyhle kuličky můžete pořídit už od 96 korun

 

Boilies Restart Compot NHDC

Vynikající boilies, které je jako dělané pro lov kaprů na podzim. Jedná se totiž o to, že tyto kuličky mají nepřehlédnutelnou barvu. Kromě toho vydávají i neodolatelné aroma, které dokáže zlákat k záběru i pasivnějšího kapra. Výrazně zbarvené boilies najdete na e-shopu PARYS od 96 korun.

Zcela zásadní předností je pochopitelně výrazná barva tohoto boilies. Kuličky mají totiž nepřehlédnutelně oranžové zbarvení, které jde vidět i na hodně zaneseném dně. Rybář se tak může stoprocentně spolehnout, že kapr uvidí boilies i na nánosech spadaného listí nebo odumřelé vegetace.

Samozřejmě, hromada rybářů toto boilies používá ve spojení s pop-up boilies. Díky tomu tak jde nástraha ve vodním prostředí ještě lépe vidět. A to proto, že spojením s plovoucí nástrahou se nástraha nad zmíněný nepořádek nadzvedne. Tohle nemá chybu!

Kromě výrazného zbarvení, které je opravdu nepřehlédnutelné, má toto boilies i silně sladké aroma. Ta vůně je opravdu hodně intenzivní a hodně omamná. Jedná se o silně sladkou vůni, kterou se nám těžko k něčemu přirovnává. To je výsledkem toho, že výrobce do boilies přidal legendární sladidlo NHDC.

 

K dostání ve více velikostech

Kulička obsahuje mléčné proteiny, díky kterým má vysokou nutriční hodnotu. Naopak ale neobsahuje žádné rybí moučky, díky čemuž tak boilies je svým složením skutečně unikátní. S nadsázkou můžeme říct, že se jedná o „bonbónek pro kapry“. Něco takového na trhu budete hledat jen těžko.

Aktuálně jsou na PARYS k dostání kuličky v této příchuti ve velikosti 18 a 20 milimetrů. Menší velikost je jako dělaná pro rychlejší chytání kaprů, kdy rybář nemá tolik času na rybaření. K menší kuličce pak stačí jen přidat třeba PVA punčochu s lákavým PVA mixem, a na úspěch je zaděláno.

V nabídce PARYS pak ale nechybí ani nejoblíbenější velikost 20 milimetrů, která je „univerzální“ velikostí při lovu kaprů. Ve chvíli, kdy rybář dá pod háček 1 kuličku, pak se může také velmi rychle dočkat záběru. Ale mnoho rybářů dělá to, že pod háček dává 2 výrazně zbarvené kuličky na skutečně velkého kapra…

Skvělou zprávou pro „nerozhodné rybáře“ je to, že toto boilies je k dostání i v balení za 96 korun. Rybář tak má možnost neutratit za tuto nástrahu přemrštěné peníze, a nejprve si boilies „jen vyzkoušet“. A pokud ho kuličky přesvědčí, pak může následně do nástrah investovat více peněz.

Nesmíme zapomenout, že na PARYS je k dispozici boilies Restart i v dalších příchutích. Rybáři si můžou vybrat třeba legendární lesní jahodu nebo mušli. Záleží, jaké příchuti věříte nejvíce. Rozhodně si ale máte z čeho vybírat.

Pokud chcete nástrahu, která vám při podzimním lovu kaprů zajistí spoustu záběrů od mlsných ryb, pak se rozhodně podívejte na tyto výrazně zbarvené a nebývalé sladké kuličky Compot NHDC. Jedná se o unikátní nástrahu, kterou jen tak někde nenajdete. Sladké kuličky na kapry najdete na e-shopu PARYS od 96 korun.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -