DomůAkční nabídkaVÝPRODEJ: Sada hlásičů s příposlechem za „tisícovku“. Dosah až 100 metrů

VÝPRODEJ: Sada hlásičů s příposlechem za „tisícovku“. Dosah až 100 metrů

- Reklama -

Signalizátory jsou v dnešní době hojně používanou elektronickou pomůckou nejen při lovu kaprů na položenou. Pokud hledáte cenově dostupnou sadu, rozhodně mrkněte na tuto od anglické značky KORUM.

V Česku je celá řada rybářů, která nepotřebuje „ty nejlepší a nejdražší přístroje“. Ne! Hromadě rybářů postačí jednoduché hlásiče, které nabízí ty nejnutnější funkce – ale hlavně ať spolehlivě fungují. Jestli mezi tyto rybáře patříte také, pak se podívejte na zlevněnou sadu signalizátorů od anglické značky KORUM. Právě tyto sady jsou nyní k dostání se zajímavou slevou

 

Sada hlásičů s příposlechem KORUM KRI Remote Alarm Set

Tyto sady signalizátorů s příposlechem od anglické značky KORUM patří k oblíbeným variantám u těch rybářů, kteří nechtějí za podobnou rybářskou elektroniku utrácet horentní sumy. Ale přitom očekávají kvalitu a dlouhodobou výdrž. To přesně nabízí tyto sady od KORUM! Zlevněné sady signalizátorů s přípolsechem najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

Rybář si může vybrat dva typy sad. Jedna sada obsahuje 2 hlásiče na ryby spolu s příposlechem. Tato sada je tak vhodná pro ty rybáře, kteří jezdí rybařit na svazové vody, na kterých se může chytat na 2 udice. V takovém případě je více kusů signalizátorů zbytečný. Právě tato sada vychází okolo 1000 korun.

K dostání je ale i početnější sada, která obsahuje 3 kusy signalizátorů s příposlechem. Taková sada je pak jako dělaná například pro ty rybáře, kteří navštěvují soukromé lokality, na kterých se často loví na 3 pruty. Anebo pro ty rybáře, kteří jezdí na ryby do zahraničí. I tato sada signalizátorů je cenově velmi dostupná.

Rybáři pak na těchto sadách oceňují hlavně to, že přístroje mají naprosto jednoduché ovládání. Opravdu! Ovládání těchto hlásičů zvládne i technicky méně nadaný rybář. Zároveň jsou ale tyto signalizátory vyrobené z kvalitních materiálů, které slibují, že budou fungovat dlouhou dobu.

 

Dosah příposlechu je až 100 metrů

Když se na signalizátory podíváme podrobněji, pak zjistíme, že nabízí opravdu jen ty nejnutnější funkce. Tou první je zvuková signalizace, kdy je rybář schopný velmi rychle a jednoduše nastavit hlasitost. Takže rybář tak může zvuk hlásiče výrazně ztlumit nebo zesílit.

Samozřejmostí je ale i vizuální signalizace s pomocí LED diody. Ve chvíli, kdy rybář bude mít záběr od ryby, tak se LED dioda rozzáří, tudíž lovící ihned zjistí, na jaký prut mu zrovna bere. LED dioda má navíc 10vteřinovou paměť, což ocení rybáři, kteří se zrovna nekoukali na pruty. Signalizátory jsou napájeny 9V baterií pro delší životnost.

Podobně jednoduché je potom i ovládání příposlechu. Na něm rybář najde vypínač pro rychlé vypnutí a zapnutí. Také na příposlechu lze regulovat sílu hlasitosti, takže i v tomto případě může rybář vše nastavit tak, aby mu to bylo příjemné. Dosah příposlechu je potom až 100 metrů (záleží na typu terénu).

Rybář se vůbec nemusí obávat spárování signalizátorů spolu s příposlechem. Jedná se opravdu o jednoduchý úkon, který zvládne fakt každý. Stačí jen několik málo úkonů, a vše je připraveno k lovu (celý návod najdete na e-shopu PARYS).

Pokud nechcete utrácet za signalizátory s příposlechem přemrštěné peníze, pak se určitě podívejte na tyto sady za pár korun. Za opravdu „lidovou cenu“ dostanete spolehlivé přístroje, které nabízí ty nejdůležitější funkce, které rybář potřebuje. Zlevněné sady najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -