DomůAkční nabídkaNadupané křeslo pro rybáře za pár stovek: platí na něj obrovská sleva

Nadupané křeslo pro rybáře za pár stovek: platí na něj obrovská sleva

- Reklama -

Rybářské křeslo je pochopitelně „alfa a omegou“ pro komfortní sezení u vody. Pokud rybář zvolí špatný model, pak se může zadělat na nepříjemný problém. Máme pro vás tip na zajímavé rybářské křeslo.

Hodně rybářů kromě maximálního komfortu po rybářském křesle požaduje také nízkou hmotnost. Tento požadavek mají zejména ti rybáři, kteří chodí na krátkodobější vycházky k vodě. A jestli takové křeslo právě hledáte, pak máte obrovské štěstí. Na rybářském e-shopu PARYS můžete sehnat luxusní křeslo pro rybáře na krátkodobé vycházky za pár stovek

 

Křeslo na ryby Prologic Avanger Bed Guest Camo Chair

Toto zlevněné křeslo od renomované firmy Prologic je skutečným hitem posledních dní. Není se čemu divit! Lehké, ale přitom velmi pohodlné, křeslo pro rybáře je nyní k dostání za pár stovek. Ale bacha! V regálech leží poslední zlevněné kusy za zvýhodněnou cenu. Zlevněné křeslo Prologic najdete na e-shopu PARYS za super nízkou cenu.

První zásadní výhodou tohoto křesla jsou nízké transportní rozměry. I proto si zrovna tento model oblíbili ti rybáři, kteří k vodě chodí jen na několik málo hodin. Toto rybářské křeslo se totiž díky lehké konstrukci k vodě nepronese. Hmotnost je pouhých 3,2 kilogramů.

I když na „první dobrou“ může křeslo vypadat „křehce“, není tomu tak! Nosnost konstrukce je totiž úctyhodných 140 kilogramů, takže unese i pořádně urostlého rybáře. Vysoká nosnost je dána použitými materiály, které mají špičkovou kvalitu. A to se projevuje právě na výsledné nosnosti.

VIDEO: Jak vypadá křeslo na ryby Prologic? Podívejte se na video

Velkou „machrovinou“ je potom polohovatelná zadní noha, díky které si rybář nastaví přesně takovou polohu křesla, jaká mu bude nejvíce vyhovovat. Co se týče rozměrů, tak délka křesla je 40 centimetrů a šířka je potom 47 centimetrů. I z těchto parametrů je zřejmé, že na křesle Avanger Bed Guest Camo Chair si bude pohodlně hovět i ten rybář, který má nějaké to kilo navíc.

 

Křeslo lze připevnit na lehátko

Křeslo na ryby od oblíbené rybářské značky Prologic ale velmi rádi s sebou vozí i rybáři, kteří jezdí na vícedenní výpravy. Jedná se totiž o to, že konstrukce křesla dovoluje snadné a pevné připevnění k rybářskému lehátku. Rybář tak například za silného deště nepotřebuje další velké rybářské křeslo, které v bivaku jen zabírá prostor. Tohle je fakt boží!

Na rybářském křesle Avanger Bed Guest Camo Chair se skvěle sedí i díky pohodlnému potahu, který je vyrobený z pevné a odolné látky. Rybář se tak může spolehnout nejen na obrovské pohodlí, ale také na dlouhodobé a bezproblémové používání. Navíc! Potah se velmi jednoduše čistí.

Z našeho subjektivního pohledu je potom hodně povedený i design křesla. A teď nemluvíme jen o elegantní konstrukci, ale také o camo vzoru potahu. Díky tomu tak křeslo na břehu revíru nepůsobí rušivě, ale krásně splývá s okolím u vody. Navíc, křeslo v takovém provedení budí dojem, že je mnohonásobně dražší.

Pokud aktuálně hledáte nějaké opravdu zajímavé křeslo na ryby, které se vám k vodě nepronese, pak se určitě podívejte na toto od rybářské značky Prologic. Jedná se fakt o povedený model zejména pro ty rybáře, kteří nechtějí k vodě tahat těžký model křesla. A nyní můžete mít toto rybářské křeslo od Prologic za super nízkou cenu! Zlevněné rybářské křeslo najdete na e-shopu PARYS za super nízkou cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -