DomůAkční nabídkaSpolehlivý pracant za lidovou cenu

Spolehlivý pracant za lidovou cenu

- Reklama -

Kaprový naviják je bezesporu jedním z nejdůležitějších prvků rybářské výbavy. Ovšem to neznamená, že za něj musíte utratit všechny své úspory. I za dostupnou cenu se dá pořídit spolehlivý a kvalitní naviják na kapry. My vám jej ukážeme!

Rybářský e-shop Chyť a pusť přináší další skvělou slevovou akci! Nyní máte šanci pořídit si výkonné navijáky na kapry JRC CR FS10000  za fantastickou cenu. Tyto navijáky patří mezi základní modely navijáků, ale jejich kvalita a funkce zaručují, že by klidně mohly patřit mezi lukrativnější zboží. Aktuálně je na e-shopu seženete za pouhých 1 516 korun – a to za dva kusy v balení!

Jednoduché, účinné a za rozumnou cenu

Naviják na kapry je jednou z klíčových součástí rybářské výbavy. A právě model CR FS10000 od méně známé, ale kvalitní značky JRC nabízí vše, co kaprař potřebuje: sílu, spolehlivost a skvělý výkon. Za cenu zhruba 750 korun za naviják se jedná o mimořádně výhodnou nabídku, kterou byste jinde hledali jen těžko.

 

Tento naviják má pevné grafitové tělo a rotor, což zajišťuje dlouhou životnost a nízkou hmotnost. Navíc je vybaven osvědčeným systémem paralelního vinutí, který poskytuje vynikající pokládku vlasce. To vede k bezproblémovému odvíjení při náhozu, což znamená, že dosáhnete větší vzdálenosti při každém nahození – to je přesně to, co každý kaprař potřebuje!

Vytáhnete z krabičky a můžete hned chytat

Jednou z hlavních předností tohoto navijáku je i jeho osazení silným vlascem o průměru 0,35 mm, který je již navinutý a připravený k okamžitému použití. Navíc si díky jeho multidiskovému brzdnému systému můžete být jisti, že budete mít plnou kontrolu nad každým soubojem s rybou.

Naviják CR FS10000 je vybaven volnoběžnou brzdou a anti-reverzním systémem, který zajišťuje hladký chod a maximální citlivost při práci. Díky klipu na vlasci bude každý hod maximálně přesný, a i po několika hodinách intenzivního rybolovu se můžete spolehnout na perfektní funkčnost a bezchybné provedení. Tento systém je vhodný i pro mladší nebo začínající rybáře.

Vhodný pro začátečníky i bardy

Ano, JRC Naviják Pre Spooled Carp je sice díky své jednoduchosti ideální volbou pro začínající kapraře, ale díky svým skvělým vlastnostem potěší i zkušenější rybáře. A co je na tom nejlepší? V balení najdete rovnou dva navijáky za skvělou cenu!

Pokud tedy hledáte spolehlivý naviják na kapry, který vám poskytne maximální výkon a skvělé vlastnosti a jeho cena není nikterak přepálená, pak je tato nabídka 1+1 přesně pro vás. Navijáky JRC najdete na e-shopu Chyť a pusť , ale jako každá akční sleva má počet kusů limitovaný, takže buďte rychlí!

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -