DomůNovinkyFotbalové hvězdy na rybách: uhádnete, kteří fotbalisti milují rybaření?

Fotbalové hvězdy na rybách: uhádnete, kteří fotbalisti milují rybaření?

- Reklama -

Po náročném mistrovství Evropy ve fotbale si Phill Foden, talentovaný hráč anglické reprezentace a Manchesteru City, dopřál zasloužený odpočinek. A to třeba i na rybách.

Kromě exotické dovolené si fotbalová hvězda dopřála i odpočinek na rybách. Nedávno se na sociálních sítích pochlubil úlovkem nádherně zbarveného kapra, který by byl ozdobou každého rybářského deníku. To jen potvrzuje, že Foden je pravý Angličan se zálibou ve fotbale a kaprařině.

 

Fotbalové legendy u vody

Foden ale není zdaleka jediným fotbalistou, který si po zápasech rád vyčistí hlavu u vody. Rybaření je oblíbeným koníčkem mnoha hráčů, kteří v něm nacházejí klid a únik od hektického světa profesionálního sportu.

Jedním z těch, kteří sdílí tuto vášeň, je i legendární Zlatan Ibrahimović. Tento charismatický bývalý fotbalový útočník, známý svým bojovným duchem na hřišti, si doma ve Švédsku pořídil vlastní jezero určené pro rybolov.

Zlatan, který má na zádech dokonce vytetovaného kapra, se třeba pochlubil úlovkem krásné štiky, kterou chytil při jedné ze svých výprav s přáteli. „Takhle to děláme my!“ napsal k fotce úlovku dvanáctinásobný nejlepší fotbalista Švédska.

Další ikonou, která se netají svou láskou k rybaření, je David Beckham. Fotbalová a módní ikona se specializuje především na muškaření, a není tak divu, že nejraději loví pstruhy. Před nějakým časem se Beckham pochlubil na sociálních sítích krásným potočákem, čímž dokázal, že i v této oblasti má co ukázat.

Zdařilé úlovky těchto fotbalových hvězd ukazují, že rybaření je pro ně nejen způsobem, jak uniknout od hektického života profesionálních sportovců, ale také ideální příležitostí, jak si odpočinout a načerpat nové síly

 

Slavní bijci na rybách

Rybaření je koníčkem, kterému se věnují lidé napříč společností. Takže této zálibě propadli jak fotbalisté, tak i známí zápasníci. A že jich není málo! Jedním z nich je například judista Lukáš Krpálek – dvojnásobný zlatý medailista z olympiád, a také dvojnásobný mistr světa.

Velkou zálibou Lukáše Krpálka jsou sumci. Nejznámější český judista tyto obrovské dravce loví jak v České republice, tak také v zahraničí. V minulém roce se vydal například s bratrem Michalem a kamarádem Radkem Trhačem za rybářským průvodcem Martinem Mrázem do Francie. A tam se mu povedlo ulovit obrovského sumce o váze 90 kilogramů a délce 245 centimetrů.

V kleci na začátku května před vyprodaným Edenem změřili podruhé své síly dva velikáni česko-slovenského MMA – oba dva jsou rovněž i vášnivý rybáři. Dokážete si tipnout o koho jde?

Ano! Řeč je o Karlosovi Vémolovi a Attilu Véghovi. Druhý jmenovaný se v rozhovorech netají tím, že v zápasnickém důchodě se těší hlavně na to, až si bude moct dopřávat dobré jídlo, a také více času na sumcích.

Karlos Vémola je milovníkem zvířat a doma má i celou řadu zajímavých ryb, jako je například amazonská arapaima velká. Když svůj čas netráví v tělocvičně nebo se svými zvířaty, rád si zajde třeba na kapry.

Foto: InRybar.cz a Martin Mráz (se souhlasem)

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -