DomůAkční nabídkaKvalitní a teplé oblečení pro děti od Jakuba Vágnera: vhodné i do...

Kvalitní a teplé oblečení pro děti od Jakuba Vágnera: vhodné i do školy

- Reklama -

Rybář Jakub Vágner má obrovskou spoustu fanoušků i mezi těmi nejmenšími. A za pár dní začíná škola! Aby se ale ve školní lavici cítili dobře, připravil pro ně Jakub Vágner super oblečení.

S novým školním rokem se nepojí pouze pořizování nových školních pomůcek, ale také oblečení. Pokud hledáte pro svou ratolest takové oblečení, které je slušivé, ale zároveň funkční a teplé, pak se podívejte na oblečení pro děti od Jakuba Vágnera. Právě tento známý rybář připravil kolekci i pro nejmenší fanoušky, které už za pár dní čeká škola…

 

Dětská mikina VAGNER Loire

Špičková mikina pro malé rybáře, kteří chtějí vypadat nejen u vody stylově. Jakub Vágner připravil pro malé rybáře kvalitní mikiny, které jsou vyrobené z teplého a funkčního materiálu, takže dítě neprochladne ani u vody, ale ani při cestě ze školy na autobus. Mikiny pro děti od Jakuba Vágnera najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Kromě toho, že je mikina vyrobena z kvalitního materiálu, tak má také skvělý střih. Tomu dominuje prostorná kapuce, do které si dítě může schovat hlavu i s nasazenou čepicí. V tu chvíli má chráněnou jak hlavu, tak ale i krk. Tohle je fakt suprová mikina!

Další vychytávkou je, že mikina má na rukávech elastické zúžení, takže pod mikinu se nedostane žádný studený průvan. A zase: dítě je tak chráněno před nepříznivým počasím. Super! A ještě musíme zmínit velkou kapsu na středu mikiny, do které se vleze spousta věcí.

To, že tato mikina je od Jakuba Vágnera, pozná každý na první pohled. Na hrudi je totiž jasně viditelné logo známého rybáře, kterému fandí nejeden malý rybář nebo rybářka. Pokud tedy chcete udělat vašemu malému fanouškovi slavného rybáře radost, pak se rozhodně na tuto mikinu podívejte.

A jestli chcete, aby vaše dítě mělo kompletní sadu z kvalitního materiálu, pak lze k mikině pořídit i kvalitní tepláky VAGNER Moselle. Ty jsou také vyrobené z kvalitní látky, která je teplá a funkční, takže vaše dítě bude skvěle chráněno před nepříznivým počasím za všech okolností. Tepláky pro děti od Jakuba Vágnera najdete na e-shopu Chyť a pusť.

 

Dětské triko VAGNER Seine

Asi nejoblíbenější položkou ze sortimentu od Jakuba Vágnera pro všechny malé fanoušky je toto nádherné triko Seine. Jedná se o skvělý kousek, který je vyrobený z kvalitního materiálu, který je funkční, takže dítě se v něm nebude potit. Zároveň se ale jedná o bytelné triko, které vydrží i nejrůznější rošťárny nejen u vody. Triko pro děti najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Triko pro děti VAGNER Seine je vyrobené z elegantní látky, která má zajímavě tmavé zbarvení. Na první pohled tak lze poznat, že toto triko nosí malý fanoušek rybaření a přírody. Ovšem! Celému triku pak dominuje velký potisk se „sumčí kůží“. Tohle je prostě nádhera!

V tomto unikátním vzoru je potom „schovaná“ silueta hlavy velkého sumce a logo Jakuba Vágnera. Takže každý po detailnějším pohledu pozná, že má „tu čest“ s malým fanouškem slavného rybáře, který má na kontě celou řadu rybářských rekordů.

Připravte vaše dítě na nový školní rok tak, aby se v lavici cítilo dobře, ale aby na sobě mělo oblečení, které ho bude chránit před nepříznivým počasím. U produktů od Jakuba Vágnera si můžete být 100% jistí maximální kvalitou!

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -