DomůAkční nabídkaHlásič na ryby za 194 korun od německé značky: jednoduchost a kvalita

Hlásič na ryby za 194 korun od německé značky: jednoduchost a kvalita

- Reklama -

Asi není rybáře, který by neznal německou značku DAM. Věděli jste, že tato firma na trh dodává super levné hlásiče na ryby, které používají rybáři jak na kapry, tak třeba i candáty?

Hlásič na ryby je pro mnoho rybářů nepostradatelnou pomůckou. A nejde jen o zvukovou signalizaci. Někteří rybáři za zhoršené viditelnosti oceňují vizuální signalizaci. Pokud od hlásiče potřebujete jen to nejzákladnější – tedy zvukovou a vizuální signalizaci, pak by vás mohly zaujmout tyto hlásiče od německé značky DAM, které patří k tomu nejlevnějšímu na trhu.

 

Hlásič na ryby DAM Ontario Single Bite Alarm (akce 1+1)

Toto je ideální hlásič pro „nenáročné rybáře“, kteří potřebují jen ty nejzákladnější funkce. Přitom se ale rybář může spolehnout, že tento stroj bude dlouhodobě a bezproblémově sloužit – tak, jak je u produktů od německých značek zvykem. Levné signalizátory na ryby najdete na e-shopu Chyť a pusť za super cenu.

Tyto hlásiče vydávají jednak zvukovou signalizaci. Na signalizátorech Ontario Single Bite Alarm lze regulovat hlasitost tak, jak to rybářovi vyhovuje. Díky tomu tak například nemusí přístroj „hlasitě pištět“, když rybář sedí od prutů jen pár metrů.

Zcela zásadní předností je potom jasná LED dioda. Ta při záběrů od ryby vydává nepřehlédnutelně modré světlo, takže rybář i za špatné viditelnosti okamžitě pozná, že má záběr od ryby. To osvícení je fakt výrazné! Na hlásičích pak ještě najdeme magnetické průhledně modré kolečko.

Velkou výhodou je, že tyto hlásiče jsou parádně malé. Takže rybáři je s velkou oblibou nosí k vodě ve chvíli, kdy jdou na ryby jen na pár hodin. Zároveň tyto hlásiče nepoužívají jen rybáři, kteří se zaměřují na kapry, ale například i lovci candátů, kteří oceňují vizuální upozornění na záběr.

Hlásiče jsou k dostání v setu 1+1. Pokud si tak rybář rozpočítá výslednou cenu, pak 1 hlásič vychází na nějakých 194 korun. To je cena, za kterou rybář pomalu nekoupí ani nový vlasec na naviják. A přitom dostane kus kvalitní elektroniky, který bude skvěle sloužit. Levné signalizátory DAM najdete na e-shopu Chyť a pusť za super cenu.

 

Hlásiče na ryby DAM B Alert W/Snag Ears (akce 1+1)

Pokud přesto patříte k rybářům, kteří chtějí od signalizátorů více, pak máme pro vás ještě jeden tip. Znovu se jedná o signalizátory od německé značky DAM, které rybáři nabízí hromadu funkcí, přitom cena je zase naprosto „lidová“. Levné signalizátory DAM najdete na e-shopu Chyť a pusť za super cenu.

Oproti výše představeným modelům mají tyto signalizátory opravdu výrazně bohatší nabídku funkcí. Rybář například na přístrojích najde 7 úrovní hlasitosti včetně tichého režimu. Díky tomu si tak hlasitost nastaví do daných podmínek – přičemž zvuk lze úplně vypnout, což mnoho rybářů dělá při nočním rybaření u břehu

Také těmto modelům dominuje magnetické průhledně modré kolečko a modrá dioda. Ve chvíli, kdy rybář dostane záběr od ryby, tak díky výrazně modrému světlu rozhodně nepřehlédne, že se „něco děje“. Tohle nemá chybu!

I když se jedná o opravdu levné hlásiče, tak nabízí i takové vychytávky, které jsou k vidění u dražších modelů – například konektor pro připojení swingeru. Díky tomu si tak rybář může sestavit vynikající sestavu pro upozornění na záběr od ryby. Palec nahoru!

Jestli od signalizátoru na ryby čekáte skutečně více, pak se spíše podívejte na tyto modely od německé značky DAM, které nabízí fakt zajímavé funkce. Ale zase: cena po rozpočítání výsledně ceny za 1 hlásič je naprosto „lidová“.

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -