DomůAkční nabídkaNaviják s volnoběžnou brzdou za pár korun: platí na něj brutální sleva

Naviják s volnoběžnou brzdou za pár korun: platí na něj brutální sleva

- Reklama -

Rybářský e-shop PARYS spustil letní výprodej, ve kterém je obrovská spousta zajímavých produktů. Z našeho pohled k těm nejzajímavějším patří kaprový naviják s volnoběžnou brzdou za pár korun.

Navijáky na kapry s volnoběžnou brzdou patří k tomu nejpopulárnějšímu na rybářském trhu. A ono se není čemu divit, protože volnoběžná brzda umožňuje odvíjení vlasce při záběru od kapra. Takže ryba necítí žádný odpor. Pak stačí jeden pohyb, a rázem je vše připravené ke zdolávání ryby. Jestli aktuálně hledáte nějaký zajímavý naviják s volnoběžnou brzdou, pak mrkněte na tento od firmy Prologic.

 

Naviják Prologic Avenger 6000 BF

Toto je vynikající naviják s volnoběžnou brzdou na ryby, který se skvěle hodí jak pro lov kaprů na krmítko, ale i na těžší feeder nebo lehčí kaprařinu. Naviják nabízí celou řadu špičkových vlastností, díky kterým si tento stroj zamilujete! Zlevněný naviják Prologic najdete na e-shopu PARYS za super nízkou cenu.

Zásadním plusem je již zmíněná volnoběžná brzda. Ta umožňuje mnohem komfortnější rybaření, protože rybář má jistotu, že se při záběru od ryby bude odvíjet vlasec. Ryba tak nebude mít tendenci se okamžitě zbavit nástrahy.

Samotný brzdný systém je opravdu dokonalý. Rybář při zdolávání se může spolehnout, že brzda okamžitě reaguje i na jemné pohyby ze strany rybáře, takže ten je tak schopný ihned reagovat na divoké výpady zdolávané ryby. A ta se díky tomu neutrhne. Brzdná síla je potom 11 kilogramů. Palec nahoru! Brzda se navíc skvěle ovládá díky rozměrnému ovladači na cívce navijáku.

 

K navijáku je náhradní cívka

Když už mluvíme o cívce: na ni se u modelu navijáku 6000 BF vleze hned 340 metrů navazovacího materiálu o průměru 0,35 mm. Z toho lze vyčíst, že tento naviják je skutečně vhodný pro lov na menších a středně velkých vodách, na kterých rybář nahazuje.

VIDEO: Jak vypadá naviják s volnoběžnou brzdou Prologic? Více ve videu

A s tímto navijákem se i díky cívce nahazuje opravdu parádně. Cívka je totiž tvarována tak, aby se z ní při náhozu odvíjel navazovací materiál bez přebytečného tření. Takže ve výsledku montáž letí podstatně dále. Velkým plusem, který rozhodně není samozřejmostí, je to, že k tomuto navijáku dává výrobce náhradní cívku zdarma.

Rybář si tak na jednu cívku může namotat vlasec o určitém průměru, na druhém cívku pak například silnější vlasec. Díky tomu je tak rybář schopný reagovat na nejrůznější podmínky u vody, kdy například potřebuje při měnících se podmínkách „přitvrdit“. A díky náhradní cívce bude rybář na tento moment připravený.

 

Naviják má vynikající chod

Celý tento naviják mají českoslovenští rybáři ve velké oblibě i díky tomu, že má precizní chod. Díky němu tak naviják na cívku ukládá navazovací materiál krásně hladce, bez nežádoucích nerovností nebo obloučků. A zase: precizní ukládání vlasce ve výsledku napomáhá k tomu, že se vlasec z cívky lépe odvíjí, takže montáž letí opravdu daleko.

Co se týče chodu: k hladkému fungování přispívá i 5+1 ocelových kuličkových ložisek, díky kterým naviják „šlape“ tak, jak má. Ten chod navijáku je opravdu hodně libový! A ještě další důležitý údaj: rybář na 1 otočení kličkou navine 96 centimetrů, takže svou montáž rychle stáhne i z velké vzdálenosti. Tohle nemá chybu!

Pokud hledáte opravdu kvalitní naviják s volnoběžnou brzdou za rozumné peníze, pak se určitě podívejte na tento model od renomované značky Prologic. Jedná se opravdu o vynikající naviják, který bude skvěle a dlouho sloužit. Zlevněný naviják Prologic najdete na e-shopu PARYS za super nízkou cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -