DomůAkční nabídkaBytelný bivak od české značky: překvapí vás velké množství chytrých vychytávek

Bytelný bivak od české značky: překvapí vás velké množství chytrých vychytávek

- Reklama -

Rybářský e-shop Chyť a pusť přichází s exkluzivní nabídkou, kterou by žádný vášnivý rybář neměl přehlédnout! Jedná se o extrémně odolný bivak pro dva rybáře přímo z dílny Chyť a pusť a obsahuje množství šikovných vychytávek.

K dostání je jako novinka špičkový bivak, který nese název Thunder 2 Man . Je vhodný jak pro krátkodobý, tak dlouhodobý pobyt u vody a jak už sám název napovídá, je dělaný pro dva rybáře!

Robustní konstrukce a maximální komfort

Díky robustní trubkové konstrukci o průměru 16 mm a pevným, ale lehkým materiálům poskytuje bivak výjimečnou stabilitu a dlouhodobou odolnost. Jeho prostorný interiér o rozměrech 320 x 280 cm s výškou 140 cm je ideální pro dva rybáře a nabízí dostatek místa pro komfortní odpočinek i uschování věcí. Zajímavá je zejména konstrukce středových tyčí, kdy jeden zub krásně zapadá mezi dva protější zuby, a tím konstrukce bivaku vytváří téměř dokonalou křivku.

Odolnost v jakémkoliv počasí

Speciální pozornost byla věnována přednímu kšiltu, který nabízí extra ochranu proti nepříznivému počasí jako je déšť, nebo dokonce sníh.

Transparentní stěna vchodu rovněž na suchý zip umožňuje udržet výhled na pruty i během nepříznivého počasí, což ocení každý rybář. Naopak v horkých letních měsících můžete nechat u vchodu zapnutou pouze moskytiéru a stejně tak rozepnete i velké zadní okno, které je rovněž chráněné proti hmyzu, tím tak docílíte skvělé cirkulace vzduchu i za úmorných veder a z bivaku nebudete mít skleník.

Praktické detaily a snadná instalace

V balení Thunder 2 Man najdete vše potřebné pro snadnou a rychlou instalaci: zatloukací kolíky, přepravní tašku, rozpěrné tyče, a navíc i podlážku na suchý zip pro extra komfort. Podlážka je navržena tak, aby do bivaku nevlezl žádný nechtěný návštěvník. Držáky na pruty na kšiltu jsou dalším důkazem, že bivak byl navržen s ohledem na praktičnost a efektivitu. Zkrátka jde vidět, že kluci z Chyť a pusť už nějaký ten den na rybách strávili. Palec nahoru!

 

Kompaktní a snadno přenositelný

Překvapit vás může, že jeho transportní délka, ta není ani pouhý metr! Se svými rozměry 96 x 26 cm by se dal nazvat kapesním. Hmotnost 11,4 kg zaručuje, že bivak snadno převezete a postavíte i v náročných podmínkách, které mnohdy u vody panují.

VIDEO: Jak vypadá bivak Thunder 2 Man?

 

Spolehlivá ochrana proti dešti

A protože není většího strachu rybáře, než že začne foukat a pršet, vodní sloupec 5000 mm má proto podlepené švy, které zajišťují, že i za silného deště zůstanete suchý. Tento bivak je společník, který vás nikdy nenechá na holičkách, ať už vás rybářská vášeň zavede kamkoliv.

Pokud hledáte spolehlivý a odolný bivak pro své rybářské výpravy, neměli byste přehlédnout tuto jedinečnou nabídku od Chyť a pusť. Nyní je k dostání za pouhých 5 301 Kč . Neváhejte a využijte této skvělé příležitosti ještě dnes na e-shopu Chyť a pusť !

Zdroj: Chyť a pusť, foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -