DomůAkční nabídkaPoslední kukuřičné pelety za 40 korun za kilo: na další várku se...

Poslední kukuřičné pelety za 40 korun za kilo: na další várku se bude čekat

- Reklama -

Rybáři si v letošním roce oblíbili levné kukuřičné pelety Carpway, které vychází na opravdu „lidovou cenu“. Jenže právě kvůli tomu bývají tyto pelety vyprodané. Nyní na skladě leží poslední pytle.

Kukuřičné pelety Carpway patří opravdu k tomu nejlevnějšímu na rybářském trhu. Když si rybář cenu balení rozpočítá na jednotlivé kilogramy, tak zjistí, že kilo pelet stojí pouze 42,5 korun. Ve chvíli ale, kdy se rybář zaregistruje na rybářském e-shopu PARYS, pak ho kilo kukuřičných pelet vyjde jen na 40 korun. To je cena, kterou jiný výrobce nedokáže nabídnout…

 

Kukuřičné pelety Carpway

Kdekdo by si mohl pomyslet, že levné kukuřičné pelety od ČESKÉ značky jsou jen „namletý prach“. Není tomu tak! Při detailnějším zkoumání si každý rybář všimne, že pelety obsahují hrubě nadrcená zrníčka. Tohle nemá chybu! Levné kukuřičné pelety najdete na e-shopu PARYS za pár korun.

Pelety opravdu obsahují kvalitní kukuřici. To prozrazují právě nadrcená zrníčka kukuřice, která jsou jasně viditelná zejména při smytí první vrstvy z pelet. I proto si rybáři tyto pelety tak oblíbili, protože i naprostý začátečník dobře ví, že kukuřice je TOP surovinou nejen na kapry, ale třeba i amury.

Velkým plusem těchto pelet je potom to, že mají jasně výraznou žlutou barvu. Díky tomu tak rybář na dně jakéhokoliv revíru vytvoří nepřehlédnutelné krmné místo. Žlutá barva jde totiž vidět jak na zaneseném, tak i kamenitém nebo zarostlém dně. A to hraje velkou roli, protože v čisté vodě hledají ryby potravu pochopitelně i s pomocí zraku.

 

Rybáři na pelety i chytají

Kukuřičné pelety se dodávají v průměru 12 a 18 milimetrů. Menší pelety jsou vhodné pro rychlejší chytání. V poslední době si je oblíbili i rybáři, kteří chytají na krmítko nebo na feeder. Větší pelety jsou pak lepší pro ty rybáře, kteří potřebují, aby krmení na místě vydrželo delší dobu.

VIDEO: Jak vypadají levné pelety z kukuřice ve skutečnosti? Více ve videu

Jak v malých, tak i velkých peletách jsou dírky pro nastražení. Proto není divu, že rybáři na tyto pelety rovnou i chytají. Ono je totiž logické chytat na to, čím krmíme. Taková nástraha se v množství návnady snadno ztratí, takže se může splést i zkušená a opatrná ryba.

Pokud jste si taky oblíbili kukuřičné pelety od české značky Carpway, pak rozhodně neotálejte s doplněním zásob. Na skladě leží poslední kusy – a ten, kdo to nestihne, bude muset čekat na novou várku. Takže si pospěšte!

 

NOVINKA: Levné jahodové pelety Carpway

Možná jste to ani nezaregistrovali, ale česká značka Carpway do svého sortimentu přidala nové pelety v příchuti jahoda. Skvělou zprávou pro všechny rybáře potom je, že i u těchto pelet se mohou těšit na super nízkou cenu – po registraci na PARYS vychází na pouhých 40 korun za kilo. Levné jahodové pelety najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

Pelety mají lákavě nasládlé aroma, které je léty osvědčené. V rybářském světě byste jen těžko hledali více legendární příchuť, která má na kontě tolik ulovených kaprů. Jahodové pelety se tak staly za krátkou dobu velkým hitem mezi česko-slovenskými rybáři.

Kromě jahodového aroma mají tyto pelety i zajímavě červené zbarvení, které jde vidět na téměř jakémkoliv podvodním terénu. Ať už budete chytat na zanesené nebo zarostlé lokalitě, je to jedno – tyhle červené válečky žádná ryba nepřehlédne!

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

1 komentář

  1. Mám ověřeno, chytám na menší kukuřičné pelety na feeder pod háčkem a kapři na ně berou velmi dobře. Samozřejmě si i peletami zakrmím. Na jednom prutu mám peletu a na druhém něco jiného, střídám to a na kukuřičné pelety berou možná víc jak na jinou návnadu. Ale přesnou statistiku nemám.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -