DomůAkční nabídkaPrut na přívlač do 1000 korun: každého rybáře překvapí špičkové vlastnosti

Prut na přívlač do 1000 korun: každého rybáře překvapí špičkové vlastnosti

- Reklama -

Pomalu ale jistě se blíží to nejlepší období pro lov dravců. Ať se to někomu líbí, nebo ne, tak pomalinku, ale jistě se začíná ochlazovat. Takže je třeba se připravit na tu pravou přívlačovou sezónu!

Klíčovým základem pro úspěšný lov na přívlač je pochopitelně prut. Pokud rybář nemá kvalitní prut na přívlač, který zvládne „otočit“ i slušnějšího dravce, pak se může s úspěchem rozloučit. Jaký prut na přívlač ale vybrat? Máme pro vás tip na jeden zajímavý model přívlačového prutu, který nestojí ani 1000 korun, a přitom nabízí super vlastnosti (viz video-recenze níže).

 

Prut na přívlač Delphin Bang! NXT

Prut Bang! NXT od slovenské značky Delphin je poměrně „nenápadným“ modelem ve světě přívlače. Přesto my ho chceme vyzdvihnout! A to proto, že právě tento proutek nabízí fakt boží vlastnosti, přitom jeho cena je „skoro lidová“. Prut na přívlač Bang! NXT najdete na e-shopu Chyť a pusť za nízkou cenu.

První věcí, kterou chceme začít, je povedený blank. Ten má opravdu úctyhodné vlastnosti – vzhledem k tomu, že prut stojí pod 1000 korun. Blank je za rukojetí parádně tuhý, takže rybář se může spolehnout na úspěšně proseknutí i tvrdší tlamy dravce. Zároveň pak špička je nádherně měkká, takže rybář si užije zdolávání každého dravce (viz video).

Na prutu potom najdeme kvalitní očka, která je po blanku rozmístěna tak, aby při nahazování nástrahy nedocházelo k přebytečnému tření. Díky tomu je tak rybář schopný nahazovat i s lehkou nástrahou opravdu daleko, takže se může i s malými nástrahami dostat dále než ostatní rybáři. Palec nahoru!

VIDEO: Detailní recenze na prut Delphin Bang! NXT. Podívejte se, co umí

Nám osobně se potom líbí i rukojeť na prutu. Ta je vyrobena z EVA materiálu, který se skvěle drží i v tu chvíli, kdy má rybář mokré nebo špinavé ruce. Na konci prutu je potom dobře tvarovaná koncovka, díky které se s prutem ještě lépe nahazuje.

A nemůžeme zapomenout ani na povedené sedlo na naviják. To velmi pevně drží jakýkoliv model navijáku, takže nehrozí, že by se naviják při lovu nějak nepříjemně kymácel nebo pohyboval. Ne! V tomto sedle drží naviják „jako přilepený“. Další plusový bod!

 

Prut je k dostání ve 4 modelech

Slovenská značka Delphin nabízí hned 4 modely prutů na přivlač Bang! NXT. Aktuálně jsou ale k dostání pouze dva modely – a to ty delší a tužší. První prut má délku 215 centimetrů, gramáž je potom 7 až 26 gramů. Tento prut je jako dělaný pro lov na třpytky nebo menší a středně velké woblery.

Asi nejoblíbenějším modelem je ale přívlačová udice o délce 240 centimetrů a gramáži 10 až 30 gramů. Tento prut totiž dovoluje lov i na větší umělé nástrahy, se kterými může rybář úspěšně chytat i velké štiky, candáty nebo boleny.

Co se týče aktuálně vyprodaných prutů: to se týká nejjemnějších udic na UL přívlač. Na trhu aktuálně chybí prut o délce 180 centimetrů a gramáži 0,5 až 5 gramů. A poté prut o délce 210 centimetrů a gramáži 2 až 7 gramů. Jestli jste fanoušky jemné přívlače, a hledáte nový „klacek“, pak počkejte do konce srpna. Slovenská značka Delphin totiž oznámila, že na konci srpna budou pruty znovu k dispozici.

Pokud hledáte kvalitní prut na přívlač za hodně rozumnou cenu, pak se určitě podívejte na prut Delphin Bang! NXT. Jedná se o vynikající přívlačovou udici ve skvělém zpracování a se skvělými vlastnostmi. Je až s podivem, že takový prut stojí méně než 1000 korun! Prut Bang! NXT najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

1 komentář

  1. To je teda zázrak proboří se to voda mi na teče na záda . Mám rád Dobré nápady, raději zůstanu u pohodlného křesílka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -