DomůAkční nabídkaLikvidace skladu: boilies JET FISH za 69 korun. Giga e-shop čistí sklad

Likvidace skladu: boilies JET FISH za 69 korun. Giga e-shop čistí sklad

- Reklama -

Rybářský e-shop FishMax spustil novou slevovou akci, díky které mohou rybáři získat tisíce produktů za výrazně lepší ceny. A mezi nimi najdete i nástrahy JET FISH za nenormálně nízké peníze.

Rybářský obchod z Uherského Hradiště se rozhodl pořádně vyprázdnit sklady! A to se týká například i oblíbených nástrah JET FISH. Právě produkty od této značky FishMax vyprodává stovky kusů za super nízké ceny. Ale bacha! Počet zlevněných kusů je výrazně omezen. Takže kdo dříve přijde, ten dříve chytá…

 

Boilies JET FISH od 69 korun

Rybáři si na rybářském e-shopu FishMax z Uherského Hradiště mohou obstarat celou řadu boilies od české značky JET FISH za výrazně nižší ceny. Jedná se o celou řadu druhů boilies! Zlevněné boilies JET FISH najdete na e-shopu FishMax.cz . Slovenští rybáři mohou objednávat na FishMax.sk . Nezapomeňte použít slevový kód BS30!

K dostání je například populární boilies od Jaroslava Těšínského MYSTERY v průměru 20 milimetrů, které patří k tomu nejoblíbenějšímu ze sortimentu ostříleného kapraře. Tyhle zlevněné kuličky jsou navíc k dostání v TOP příchuti jahoda/moruše, která má na kontě celou řadu obrovských kaprů.

Jak už jsme ale nakousli, tak rybáři si mohou vybírat i jiné kuličky od JET FISH. Na výběr jsou například i prvotřídní nástrahy řady Legend Range, které mají špičkové složení. Toto boilies obsahuje vytříbené suroviny, díky kterým ve vodním prostředí vytváří neodolatelné potravní signály. Tohle je cesta k velkému rybářskému úspěchu!

A FishMax pak potěší i všechny fanoušky plovoucích kuliček. Protože tato slevová akce se vztahuje i na vynikající pop-up boilies. Jestli tedy při lovu kaprů rádi chytáte na tzv. „panáčky“, pak nyní můžete získat celou řadu plovoucích kuliček za super nízké ceny. Ale nezapomeňte použít slevový kód BS30!

 

Sleva se vztahuje i na tekuté atraktory

Skvělou zprávou je, že rybáři si pak mezi stovkami zlevněných produktů JET FISH mohou vybrat i řadu tekutých atraktorů, které slouží nejen k vylepšení nástrah, ale i návnad. Rybář je tak během pár vteřin schopný zvýšit šanci na rybářský úspěch.

Rybáři si například mohou obstarat špičkovou a exkluzivní esenci JET FISH hned v několika vůních, která po zadání slevového kódu BS30 vychází na pouhých 80 korun. Přitom rybář dostane neuvěřitelně zajímavou tekutinu, která extrémně zesílí pachovou stopu nástrahy, takže šance na úspěch se rázem zvyšuje.

Kromě esencí jsou ale k dostání například i CSL Amino koncentráty, které skvěle slouží k vylepšení krmení. Rybář nejenže s pomocí této tekutiny posílí vůni krmení, zároveň ale CSL vytváří ve vodním prostředí nepřehlédnutelný kalový „mrak“. Tohle je fakt boží!

A pochopitelně nemůžeme zapomenout ani na oblíbený booster Premium Clasicc, který mají rybáři rádi pro vylepšování krmného boilies nebo pelet. Zase: tato tekutina dokáže výrazně posílit vůni krmení, takže to má schopnost zlákat ryby i z větší vzdálenosti. Abyste dostali slevu, je zapotřebí použít slevový kód BS30!

Kromě výše uvedeného mezi stovkami produktů JET FISH, na které je nyní výrazná sleva, rybáři najdou i drobné peletky nebo třeba obalovací pasty. Na výběr je toho opravdu velká spousta! Ale bacha! Vzhledem k tomu, že se jedná o likvidaci skladových zásob, tak počet kusů je výrazně omezený. Zlevněné produkty JET FISH najdete na e-shopu FishMax.cz . Slovenští rybáři mohou objednávat na FishMax.sk .

Zdroj: FishMax

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -