DomůAkční nabídkaTričko od Jakuba Vágnera chrání před spálením: už nepotřebujete krém

Tričko od Jakuba Vágnera chrání před spálením: už nepotřebujete krém

- Reklama -

Letní slunce umí být pěkně ostré, a to platí dvojnásob, když jste u vody. Vodní hladina totiž funguje jako zrcadlo, odráží sluneční paprsky a na vaši kůži tak dopadá UV záření víc než jinde.

Na vodě, kde jste takříkajíc pod plnou palbou slunečních paprsků, potřebujete neustálou 100% ochranu, a proto vzniklo UV oblečení. Oblečení s UV filtrem představuje mechanickou ochranu kůže před slunečním zářením.

 

Špičkou na trhu jsou promyšlená UV trička Skin z kolekce VAGNER

Při rybaření byste sice měli mít vždycky po ruce opalovací krém s SPF, ale ruku a srdce, kdo se pravidelně maže? Asi málokdo! Ono totiž nestačí natřít se jednou za den. Zpotíte se, o něco se otřete a ochranný nátěr zeslábne, až zmizí úplně a spálenina na kůži je na světě.

Spáleniny od slunce jsou nejenže nepříjemné, ale i nebezpečné. UV záření způsobuje jak ztmavnutí kůže, tak i její stárnutí a může vést až ke vzniku rakoviny. Nejhorší je, když ke spálení dochází pravidelně. Řešením je UV tričko Skin z kolekce VAGNER , které je navrženo Jakubem Vágnerem ve spolupráci s oblíbenou českou značkou Bushman tak, aby bylo maximálně pohodlné a funkční. 

UV tričko Skin představuje opravdový hi-tech kousek s efektním vzorem sumčí kůže – spojujícím prvkem celé kolekce VAGNER Fishing. Světle barevné provedení odráží maximum slunečních paprsků a zabraňuje zbytečnému přehřívání. Tričko má i kapuci, chrání tak hlavu a krk a díky perforované masce i obličej. V kombinaci s kšiltovkou poskytuje spolehlivou ochranu i bez „opalováku“. V lemu rukávu je díra na palec, takže se vám nespálí ani hřbety rukou.

Tohle UV tričko je unisex. Vyrábí se ve velikostech XS až 4XL a menší velikosti padnou i drobným ženám.

 

Získejte 50krát delší dobu na slunci bez spálení

Materiál trička s UV ochranou připomíná jemnou plavkovinu, takže si v něm kromě chytání můžete i zaplavat nebo se projet na paddleboardurychle schne. Tričko má UV neboli UPF ochranu 50+ (UPF se používá u textilií), která funguje podobně, jako byste byli neustále dokonale namazaní opalovacím krémem s SPF 50, což je nejvyšší možná ochrana.

Přes UV tričko Skin UPF 50+ projde ke kůži jen padesátina UV záření = 98 % záření je odraženo nebo pohlceno. V praxi to funguje tak, že se spálíte za 50× delší dobu, než kdybyste byli bez ochrany.

Pokud jste například fototyp II (pokožka se opálí do červena, moc nezhnědne, často se spálí a rychle se loupe), vydržíte na slunci 20 minut, po vynásobení padesáti to dělá 16,6 hodiny, a to je pořádný rozdíl. Uvedená čísla berte s rezervou, svou roli vždycky hraje zeměpisná šířka, čistota ovzduší, roční doba, část dne, ale i citlivost vaší pokožky.

 

Železná jistota: kombinujte UV tričko s opalovacím krémem

Pokud patříte k těm, kteří po pár minutách na slunci připomínají vařeného raka, nebo vás čeká den na lodi, kombinujte opalovací krém s UV oblečením, tedy chemickou SPF s mechanickou UPF ochranou.

Opalovákem si namažte nejen nekryté části těla, prsty, obličej, ale i ty pod UV oblečením: zvýšíte tak ochranu před sluncem na maximum. Prohlédněte si celou nabídku vychytaného rybářského oblečení na e-shopu Vagnerfishing.com .

Zdroj a ilustrační foto: Vagner Corporation s.r.o.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -