DomůAkční nabídkaVýprodej: kvalitní křesla pro rybáře za pár korun. Nosnost je 140 kilo

Výprodej: kvalitní křesla pro rybáře za pár korun. Nosnost je 140 kilo

- Reklama -

Křeslo na ryby je pochopitelně zcela klíčovou součástí rybářské výbavy. Ve chvíli, kdy má rybář pohodlné rybářské křeslo, může se těšit na maximální komfort u vody. Máme pro vás tip!

Rybářská firma Prologic produkuje na rybářský trh celou řadu rybářského vybavení za rozumné ceny. A v širokém sortimentu této společnosti najdeme i kvalitní křesla pro rybáře, kdy některé modely jsou aktuálně k dostání s výraznou slevou! Rybář si tak za opravdu hodně příjemnou cenu pořídí kvalitní křeslo na ryby, které mu bude dlouho a spolehlivě sloužit

 

Křeslo pro rybáře Prologic Inspire Lite Pro Recliner Chair With Armrests

Toto je křeslo pro rybáře od rybářské značky Prologic, které si rybáři aktuálně mohou obstarat s tučnou slevou! Rybář tak ušetří nemalé peníze, a přitom dostane krásně skladné a super pohodlné křeslo na ryby. Zlevněné křeslo Prologic najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

První velkou výhodou tohoto křesla jsou příjemné rozměry. Délka křesla je 40 centimetrů, výška 52 čísel a šířka je potom 47 centimetrů. Na tomto křesle si tak bude hovět i urostlejší rybář, který má nějaké to kilo navíc. Přitom ho nebude nikde nic tlačit ani svírat.

Toto křeslo je pak vhodné právě i pro urostlejší rybáře díky vysoké nosnosti. Výrobce uvádí, že křeslo má nosnost až 140 kilogramů. Takže si na něj může sednout i pořádně urostlý rybář, přičemž konstrukce to vydrží.

VIDEO: Jak vypadá křeslo od rybářské značky Prologic? Podívejte se na video

Konstrukce křesla je totiž vyrobena z kvalitních materiálů, které se vyznačují velkou pevností a odolností. Jednak je konstrukce pevná, ale také bytelná. A zároveň je odolná i proti nepříznivým vlivům počasí, takže rybář se nemusí bát rychlého opotřebení.

 

Opěrky zvyšují komfort sezení

Rybáři toto křeslo na ryby za nízkou cenu milují i díky loketním opěrkám. Ty výrazně zvyšují komfort při sezení, protože rybář si o ně může opřít znavené ruce. Zároveň ale opěrky napomáhají k pohodlnějšímu vstávání z křesla. Opěrky mají i odnímatelný potah Air-Tex, který je příjemný na dotek.

Důležitou vlastností křesla jsou nastavitelné nohy. Ty tak umožňují nastavení rovného sezení i na hodně nerovném povrchu. Ve chvíli, kdy rybář chytá na revíru, kde je hodně nerovností, tak stačí jen vysunout nožky tak, aby byl sedák v rovině, což pochopitelně zajišťuje maximální stabilitu při sezení. Palec nahoru!

Výrobce pak nezapomněl na nohy instalovat i široké patky, které zabraňují zaboření křesla do měkkého terénu. Patky mají pochopitelně i protiskluzovou funkci: ve chvíli, kdy je u vody bahnitý terén, tak rybář má jistotu stabilního sezení, ale i vstávání z křesla.

Dalším výrazným plusem je voděodolný materiál na křesle MCP, který je rovněž snadno čistitelný. Ve chvíli, kdy rybář křeslo zašpiní třeba bahnem, tak tuto nečistotu snadno utře. Na opěrce je pak část z měkkého neoprenu, která vyztužuje krční páteř při opření o zádovou opěrku. Nádhera!

Toto křeslo od rybářské značky Prologic nabízí spoustu parádních vlastností, díky kterým je vhodné jak na krátkodobé, tak i dlouhodobé vycházky k vodě. Maximální pohodlí, stabilní a bytelná konstrukce a spousta místa pro sezení jsou jasnými důvody, proč si toto levné křeslo na ryby pořídit. Zlevněné křeslo Prologic najdete na e-shopu PARYS za super cenu.

Zdroj a ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -