DomůNovinkyOpilý muž si živého kapra odložil do záchodové mísy ve fastfoodu! Pak...

Opilý muž si živého kapra odložil do záchodové mísy ve fastfoodu! Pak šel na snídani

- Reklama -

Hodně kuriózní případ řešili městští policisté v Pardubicích. Na linku 156 zavolala obsluha jednoho fastfoodu, která nahlásila kapra v záchodové míse. Když strážníci dojeli na místo, tak zjistili, že ho tam dal opilý muž. Ten ve fastfoodu snídal. Obsluha kapra vytáhla ze záchodu a dala jej do kbelíku s vodou. Muže čeká správní řízení…

FOTO: MP Pardubice

Ta situace na telefonní lince musela vypadat hodně zajímavě. Oznamovatelé z fastfoodu totiž městským strážníkům nahlásili kapra v záchodové míse. „Duch Vánoc nekompromisně promlouvá i do linky 156. Strážníci v Pardubicích přijali telefonát z jednoho fastfoodu. Oznamovali, že tam v záchodové míse mají kapra. Bohužel tomu tak opravdu bylo,“ uvedli strážníci z Pardubic.

 

Kapra dal do záchodu opilý muž

Když městští policisté dojeli na místo, tak zjistili, že kapra do záchodové mísy odložil opilý muž, který ve fastfoodu snídal. „Opilý 28letý muž dostal ráno hlad a asi nepřišel na nic lepšího, než že během čekání na snídani si jeho kapr dá pár temp v míse. Obsluha restaurace mezitím vylovila šupináče z mísy a přehodila jej do úklidového kbelíku,“ popsali pardubičtí městští policisté.

I když kapr v kbelíku dlouho nestrádal, tak strážníci z Pardubic uvedli, že muže čeká správní řízení. „Strážníci rychle doplnili studenou vodu z kanystru ve vozidle, takže kapr pookřál a minimálně do přípravy štědrovečerní večeře tuhle epizodu přežil. Co na to muži řeknou doma, nevíme. Správní řízení jej ale čeká nevyhnutelně,“ dodali pardubičtí strážníci.

 

Za nešetrné chování ke kaprům vězení!

Červen 2021. V polské Varšavě tamní soud vynáší verdikt nad 3 lidmi, kteří dostali podmínky v trvání od 3 do 5 měsíců s odkladem na 2 doky. Důvod? Soud je odsoudil za nešetrné chování s živými kapry. Prodejci se podle všeho dopustili toho, že prodávali kapry v bednách bez vody, a balili je do suchých igelitových pytlů. A toto konání bylo zdokumentováno. 

INFO: Vězení za týrání vánočních kaprů! Supermarkety je přestávají prodávat!

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -