DomůNovinkyOdporný humus! Opilí rybáři na Orlíku napadli ženu porybnou! Má poraněnou krční...

Odporný humus! Opilí rybáři na Orlíku napadli ženu porybnou! Má poraněnou krční páteř

- Reklama -

Absolutně šokující případ napadení rybářské stráže se odehrál na Orlické přehradě. Trojice členů rybářské stráže narazila nedaleko Podolského mostu na rybáře, kteří nebyli přítomni u prutů. Kontrola se rázem proměnila ve velmi nepříjemnou záležitost! Rybáři porybné nejprve slovně napadli, poté přešli k fyzickému útoku. Celý případ je o to více nechutný, že mezi porybnými byla i mladá žena. Té agresivní rybáři poranili krční páteř a porybná je nyní v pracovní neschopnosti.

Případ se odehrál v druhé půlce srpna ve večerních hodinách nedaleko Podolského mostu na Orlické přehradě. Rybáři narazili na trojici rybářů, kteří byli české národnosti. Podle dostupných informací nebyli rybáři přítomni u svých prutů. Kontrola, která probíhala zcela normálně, se rázem vyostřila.

Podle všeho trojice rybářů nejprve rybářskou stráž napadla verbálně, následně došlo k fyzickému útoku. Mezi členy rybářské stráže byla i mlada žena, které rybáři poranili krční páteř. Na místo okamžitě dorazila policejní hlídka, která agresory mimo jiné podrobila dechové zkoušce. Dva rybáři nadýchali skoro 2 promile. Třetí rybář se odmítl zkoušce podrobit.

V současné chvíli podle Českého rybářského svazu už probíhají úkony orgánů činných v trestním řízení. Agresivní rybářům, kteří napadli porybné, nyní hrozí až 6 let ve vězení. „Útoky na členy rybářské stráže jsou naprosto neakceptovatelné, a to včetně těch verbálních. Každý takový případ budeme řešit se vší razancí nejen ve spolkové rovině, ale také podpoříme členy rybářské stráže v řešení situace v rovině trestní,“ vzkázal důrazně předseda Českého rybářského svazu Karel Mach.

„Rybáři by si měli uvědomit, že členové rybářské stráže jsou dobrovolníci, pomáhající chránit náš společný koníček. Všechny slušné rybáře prosíme – pokud se stanete svědky podobné události, poskytněte členům RS součinnosti a pomocnou ruku. Podezřelým ze spáchání tohoto trestného činu osobně vzkazuji: Styďte se! Vyhrožovat členům rybářské stráže jejich likvidací je ubohé, napadnout a zranit mladou ženu je neomluvitelné,“ dodal předseda.

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

12 KOMENTÁŘE

  1. Za všechno může alkohol. Zakázal bych to úplně, hned by byl věští klid všude, ne jenom u vody, protože většinou když se někdo posílí tím hnusem, je pak agresívny, dělá bordel nic jiné…
    Takovýhle dementi nemaj u vody co dělat…Povolenky už bych jim v životě nevrátil…Doufám, že dostanou pořádně tresty.

  2. Skoro celý život jsem zasvětil Orlíku… a nikdy nebyl problem
    s RS co to ještě dělal pan Řezníček který nebral povolenku za každou jako např. přítomnost u prutů do vzdálenosti k bivi alkohol atd.. a dneska nová RS zabavuje povolenky jak chleba za maličkosti… protože mají za každou skoro litr. Rybáři byli ožrali
    a budou na tom se nic nezmění a ty co nepiju to je jejich věc.
    Dávno už chytám na svá pravidla jim na ty jejich. A sebrat
    povolenku na celý život to je výmysl choroplodného mozku. Chyba je na dvou stranách.. na hrubej pytel hrubá záplata..

  3. Takové zavřít a doživotně sebrat průkaz. Tyhle se akorát schovávají za rybaření a jenom chlastají a dělají bordel. Bohužel to je dnešní doba, ale chce to jen bojovat proti nim a vyčistit vody od těhle

  4. Petře ty budeš jeden s těch co mají problém s RS .Ti co u vody pijou tak by se měli taky umět chovat a né ,že tam RS příjde na kontrolu a nemůže se s některýma rybářema domluvit . Rybáři RS uráží slovně í a na konec je napadnou fyzicky .Takové rybáře je třeba vyloučit a bude klid.

  5. Když to tady tak čtu, tak doufám, že i tady tím chytřím co píšou ty brzo poberou povolenky, protože takových pacientov u vody nechceš potkat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -