DomůNovinkyMladý rybář vyprovokoval masožravou rybu, ta mu probodla krk! Živá ryba se...

Mladý rybář vyprovokoval masožravou rybu, ta mu probodla krk! Živá ryba se mu kroutila v krku!

- Reklama -

Upozornění: Článek obsahuje video s vážným poraněním mladého rybáře. Neuvěřitelný případ se přihodil mladému rybářovi Muhammadovi Idulovi z Indonesie. Tento mladík se vydal se svým kamarádem na ryby. Jenže! Muhammad udělal velkou chybu, když při rybaření vyprovokoval masožravou jehlici. Ta vyskočila z vody a mladému rybářovi probodla krk. S velmi vážným zraněním si ale naštěstí dokázali indonéští doktoři poradit. Mladík hrůzný zážitek přežil.  

Mladý rybář Muhammad se vydal na ryby se svým kamarádem Sardim. Každý plul ve svém člunu. Když oba rybáři byli asi 500 metrů od břehu, tak kamarád Sardi zapnul světla. A to neměl dělat! Právě ostré světlo vyprovokovalo v blízkosti Muhammadova člunu masožravou jehlici. Ryba vyskočila nad hladinu a mladému rybářovi se zabodla do krku!

Mladý rybář se zabodnutou rybou v krku spadl do vody. Jenže! Ryba v rybářově krku byla pořád živá, takže sebou pořád mrskala. Muhammad ale dokázala rybu chytit a zabránit ji, aby se pohybovala. Kamarád Sardi okamžitě pomohl Muhammedovi do člunu, a zabránil mu, aby si vyndal rybu z krku. Pokud by to totiž udělal, masivní krvácení z krku by nezastavili.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Špičkový vlasec na kapry za pár korun! 1200 metrů za 199 korun!

Poraněného rybáře okamžitě odvezli do nemocnice. Jenže! Ta nemocnice byla daleko asi hodinu a půl cesty. Když konečně dojeli s poraněným rybářem do nemocnice, tak doktoři nebyli schopni rybu z krku vyndat, prostě na to neměli vybavení. Takže jen odřízli tělo ryby a odvezli mladého rybáře do větší nemocnice v Makssaru.

Následovala hodinová operace, kdy doktoři dokázali dostat hlavu s ostrým „zobákem“ z rybářova krku. Vše naštěstí proběhlo bez komplikací a chlapec tuhle hrůznou událost přežil. Doktoři hlubokou ránu nakonec zašili a mladý rybář se nyní těší zdárnému hojení. Rána ho údajně ani nebolí, jen si musí dávat pozor při otáčení hlavou. Už teď se Muhammad těší na další rybaření, jen si bude dávat pozor na světlo, které jehlice nesnáší…

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -