Huňáčková moučka

- Reklama -

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková moučka se vyrábí z huňáčků – jedná se o mořský rybí druh, který žije v početných hejnech v okolí Skandinávie. Huňáčková moučka obsahuje celou řadu atraktivních a výživných látek (například vysoký podíl proteinů), které dělají z této suroviny skutečnou „bombu“ ve výrobě boilies. Huňáčková moučka je perfektní především proto, že má velice koncentrovaný pach, který láká i velké a zkušené kapry. Huňáčková moučka je při výrobě boilies v posledních sezónách velice používaná. A není se čemu divit. Huňáčková moučka možná patří k vůbec nejlepším surovinám pro výrobu masového boilies. Huňáčkovou moučku dávkujeme v rozmezí 10 až 50 %.

Výhody: atraktivní pach, vysoký obsah proteinů

Související články:

Domácí výroba směsí na výrobu boilies

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Přidejte i vy své hodnocení
Předchozí článek
Další článek
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -